Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El Govern passa de la decisió judicial del confinament de Lleida i aprovarà un decret per reafirmar les mesures proposades

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que aquest dilluns a la tarda aprovaran un decret llei que incorpori un pla per poder actuar “amb contundència” davant de rebrots com els del Segrià, que reafirma les mesures de confinament adoptades a la zona, malgrat que el Jutjat d’Instrucció 1 de Lleida, en funcions de guàrdia, hagi rebutjat ratificar-lo.

En una roda de premsa al Palau de la Generalitat, acompanyat pel vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha rebutjat la decisió judicial: “no estem d’acord amb aquesta decisió judicial. No l’acceptem. Assumirem les conseqüències que se’n derivin, però no puc posar en perill la salut de les persones”.

Publicitat

Segons Torra, les decisions aprovades des del Govern no poden quedar encallades en un conflicte competencial als jutjats, i per això ha demanat a la població del Segrià que es protegeixi davant l’avançament del coronavirus i segueixin les indicacions del Govern i no les del jutjat “pel seu bé”.

Et pot interessar  Catorze organitzacions i entitats lleidatanes signen un manifest per una cultura crítica i en català per Sant Jordi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut