Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Govern passa de fase de prealerta a fase d’alerta amb noves mesures preventives

|

- Publicitat -

El president del Govern, Quim Torra, ha anunciat aquest dimecres que el Govern passa de fase de prealerta a fase d’alerta pel coronavirus, i ha avançat noves mesures que es començaran a aplicar aquest dijous i que afecten àmbits com l’esport i els esdeveniments amb una elevada participació.

Ho ha dit en roda de premsa juntament amb els consellers de Salut, Alba Vergés, i el d’Interior, Miquel Buch, després d’una reunió del comitè tècnic del Pla de Protecció civil de Catalunya per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat des de les 8h.

Publicitat

Des del dijous i en els pròxims 15 dies, els esdeveniments esportius es faran a porta tancada, excepte si participen menors d’edat, que podran anar acompanyats, i se suspenen o ajornen activitats que impliquin a més de 1.000 persones, si l’aforament de l’espai on es realitza és inferior a 1.000 persones, es podran celebrar només si s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut