Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

El Govern “mourà fitxa” per l’Operació Catalunya “si es considera necessari, útil i pràctic”

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que l’executiu català “mourà fitxa”, emprendrà accions i “prendrà decisions” sobre l’anomenada Operació Catalunya —que ara torna a estar en mans de jutges i d’una comissió d’investigació a l’Estat— sempre que es consideri que pot resultar d’ajuda per als afectats.

“Creiem que s’ha d’arribar fins al final i si en algun moment es considera necessari, útil i pràctic que el Govern mogui fitxa, així es farà”, ha dit en roda de premsa, sense entrar en més detalls. Plaja, a més, considera que seria “bo” que els “responsables i col·laboradors de les clavegueres de l’Estat” responguessin davant la justícia, tot i que ha insistit que en té “poca” confiança.

Publicitat

D’altra banda, després de saber-se que el Congrés dels Diputats reactivarà la comissió d’investigació creada justament per l’Operació Catalunya, Plaja ha explicat que si aquest organisme “ha de servir per esclarir, posar llum i que els responsables de les clavegueres paguin i responguin davant la justícia, benvingut sigui”. A més, ha esperat que els polítics i ex-alts càrrecs de l’Estat citats a la comissió “aquest cop sí que hi vagin” a donar explicacions, retraient així que no hagin volgut acudir quan ha estat el Parlament qui els ha citat.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut