Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

El Govern manté la voluntat d’aprovar els pressupostos després de la proposta del PSC

|

- Publicitat -

El Govern de Pere Aragonès manté la seva voluntat d’aprovar el projecte pressupostari pel 2023 com més aviat millor. Després de conèixer la proposta formal que ha presentat el PSC aquest dimecres, 28 de desembre, fonts de l’executiu consultades per l’ACN asseguren que el Govern continuarà negociant, i celebrant les reunions necessàries perquè els comptes tirin endavant tan aviat com es pugui.

L’executiu català demana discreció en les negociacions amb el PSC i Junts. Aquests tenen sobre la taula una “proposta d’acord definitiu”, segons han afirmat a l’ACN les mateixes fonts del Govern, de manera que l’objectiu del Govern d’aprovar un pacte a quatre bandes continua vigent; en el discurs per Sant Esteve, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va demanar als partits “responsabilitat” per aprovar els comptes i que “no demorin més” la seva decisió. Tanmateix, des de Junts expressen que no hi ha “canvis rellevants” en les converses, mentre que els socialistes, que finalment han presentat les seves propostes, confien a tancar un acord “les primeres setmanes de l’any”.

Publicitat

El Parlament ha habilitat la setmana del 9 de gener per tal que els pressupostos es puguin començar a tramitar just després de les festes de Nadal.

Et pot interessar  La JEC expedienta el conseller de Salut Manel Balcells per unes visites a centres sanitaris dies abans de la campanya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut