Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

El govern local del PP de Monistrol de Montserrat cancel·la una obra de l’actor Fel Faixedas

L'actor Fel Faixedas ha exposat a Instagram que el PP ha cancel·lat el seu espectacle 'Faixedas i punt. Un monòleg o una roda de premsa' "perquè sí"

|

- Publicitat -

El PP li ha agafat el gust a cancel·lar obres de teatre. A Catalunya, una de les víctimes de la seva censura ha estat l’actor Fel Faixedas, que ha denunciat a través de les xarxes socials que l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat, al Bages, on governa el PP, li ha cancel·lat un espectacle que havia de representar de cara la festa major del municipi el pròxim 21 de juliol.

Faixedas ha exposat a Instagram que el PP ha cancel·lat el seu espectacle ‘Faixedas i punt. Un monòleg o una roda de premsa’ “perquè sí”. L’alcaldessa del poble, la popular Núria Carreras, ha justificat la cancel·lació de l’obra dient que no hi havia cap contracte signat amb l’actor. Carreras nega que hi hagi cap “rerefons polític” en la cancel·lació de l’espectacle.

Publicitat

Segons defensa la batllessa, el contracte va entrar al consistori el 8 de juny, però l’anterior alcalde, el republicà Joan Miguel, no va signar-lo, i tampoc va informar de l’obra durant la reunió de traspàs després de les eleccions del 28-M. Tanmateix, l’anterior alcalde assegura que s’havia fet la retenció de crèdit per pagar l’espectacle, i tot i que dubta de si s’havia signat el contracte, té clar que encara no s’havia enviat. Miguel també ha desmentit l’alcaldessa assegurant que durant la reunió sí que van abordar la qüestió de la festa major, segons exposa ‘VilaWeb‘.

Els partits independentistes podrien haver evitat el govern del PP posant-se d’acord

El cas de censura de l’Ajuntament de Monistrol de Montserrat sobta perquè, en els comicis municipals del 28-M, els partits independentistes d’ERC, la CUP i Junts van obtenir prou regidors per assolir la majoria absoluta i, així, governar plegats; els republicans van aconseguir quatre regidors, mentre que Junts i la CUP un cadascun. Malgrat això, el govern municipal ha acabat en mans del PP, que va empatar amb ERC en nombre de regidors.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut