Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El Govern lamenta que el cara a cara entre Sánchez i Feijóo només va fer servir Catalunya “per atacar-la”

L'executiu català considera que el debat entre Sánchez i Feijóo va mostrar "la pitjor cara de la política"

|

- Publicitat -

El Govern de la Generalitat de Catalunya tampoc no té res bo a dir sobre l’únic debat entre els dos principals candidats a la presidència de l’Estat espanyol, l’actual president Pedro Sánchez i el líder del PP Alberto Núñez Feijóo. Durant la roda de premsa celebrada després del Consell Executiu, la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha lamentat que durant el cara a cara només es parlés de Catalunya per “atacar-la” i no pas per fer propostes per resoldre el conflicte polític.

L’executiu català considera que el debat entre Sánchez i Feijóo va mostrar “la pitjor cara de la política protagonitzada pels dos aspirants a la presidència del govern espanyol”. Plaja ha criticat que cap dels dos candidats fes propostes per resoldre el conflicte polític amb Catalunya, ni per revertir el dèficit d’inversions ni reduir els “greuges constants”.

Publicitat

Aquest fet, a ulls del Govern, constata que tant el PP com el PSOE “només es posen Catalunya a la boca per atacar-la”. Així mateix, la portaveu del Govern ha lamentat que es diguessin “falsedats constants”, es menyspreessin víctimes de violència masclista i se sentissin expressions “retrògrades” com parlar de la mida de les banderes.

Et pot interessar  Illa afirma que Sánchez està d'acord amb millorar el finançament autonòmic, malgrat que rebutja les propostes de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut