Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El govern espanyol s’afanya a acusar Puigdemont de mentider després de revelar l’oferta que van fer-li a canvi d’un indult

La ministra de Transports Raquel Sánchez acusa Puigdemont "d'alinear-se amb el PP" per tal de generar "mentides i boles"

|

- Publicitat -

La revelació que ha fet aquest matí el president a l’exili Carles Puigdemont als micròfons de RAC1, explicant que diverses persones del PSOE l’han visitat a Bèlgica per oferir-li un indult a canvi que s’entregui i passi un temps a la presó ha posat molt nerviós al govern espanyol. L’executiu del PSOE i Unides Podem s’ha afanyat a desmentir les declaracions i a acusar Puigdemont de ser un “mentider” i, fins i tot, “d’alinear-se amb el PP” per tal de generar “mentides i boles”.

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha “desmentit rotundament” aquest dijous que membres del PSOE oferissin a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont un indult en cas de tornar a l’Estat espanyol. Sánchez no ha dubtat a mentir ella mateixa assegurant que “sorprèn aquesta alineació de Puigdemont i del PP en aquesta estratègia de generar mentides i boles”. “Puigdemont va fugir de la justícia amb un govern del PP“, ha dit, “però avui en dia la llei i la Constitució es compleixen” i “els que estan obligats a respondre davant de la justícia ho fan”.

Publicitat

D’altra banda, per part d’Unides Podem, la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha afirmat que el seu partit no fa “política ficció” davant la suposada oferta d’indults del PSOE a Carles Puigdemont. Belarra, que ha declinat opinar sobre les declaracions de Puigdemont, ha assenyalat que pertoca als socialistes valorar les paraules de l’expresident català.

Et pot interessar  Sánchez cancel·la la seva agenda per "reflexionar" si vol continuar al càrrec després de les diligències a la seva dona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut