Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

El Govern desinfla les il·lusions de Sánchez recordant-li que s’està “lluny” d’un acord per a la investidura

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, insta l'espanyol a començar a tancar carpetes com el traspàs de Rodalies o la millora del finançament

|

- Publicitat -

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, recorda al candidat a la presidència, Pedro Sánchez, que encara s’està lluny d’un acord per a la investidura, després que Sánchez s’hagi mostrat optimista que, amb l’acord de govern tancat entre el PSOE i Sumar, la seva investidura està “cada vegada més aprop”. En una entrevista a Ser Catalunya, la portaveu del Govern català, Patrícia Plaja, ha desinflat les il·lusions de Sánchez en instar-lo a començar a tancar acords amb els partits independentistes catalans.

“És el moment que es comencin a tancar coses, una darrera l’altra. L’amnistia es dona gairebé per suposada però no n’hi ha prou, és només un punt de partida. Altres carpetes s’han de tancar, com Rodalies i millorar el finançament, i en aquests temes no s’està avançant com caldria si volen complir els tempos”, ha avisat la representant de l’executiu català.

Publicitat

Pel que fa a les declaracions del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, que vol “normalitzar les relacions amb el nacionalisme català des de la discrepància”, Plaja creu que “s’han d’agafar en pinces”. Segons ha dit, Feijóo és conscient que Pedro Sánchez necessita el suport de Carles Puigdemont.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut