Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

El Govern demana més contundència a la Federació Catalana de Futbol pel cas Rubiales

Vilagrà i Caula reclamen al president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, que condemni el masclisme i que emprengui accions

|

- Publicitat -

La consellera de Presidènica, Laura Vilagrà, i la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, s’han reunit aquest dilluns al Palau de la Generalitat amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, que fins divendres era també un dels vicepresidents de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Fonts del Govern consultades per l’Agència Catalana de Notícies (ACN) han explicat que Vilagrà i Caula han demanat més contundència a Soteras davant del presumpte cas d’agressió sexual del president de la RFEF, Luis Manuel Rubiales, envers la jugadora de la selecció espanyola Jennifer Hermoso.

També li han reclamat que condemni el masclisme i que emprengui accions per tal que el cas Rubiales “no es quedi només en una anècdota”. Segons ha publicat Esport3, la Generalitat espera que la Federació Catalana de Futbol impulsi accions a favor del futbol femení i un canvi de fons. Soteras va dimitir divendres de la cúpula de la RFEF i va expressar el seu suport a la suspensió que la FIFA ha aplicat sobre Rubiales.

Publicitat

Rubiales va fer un petó a la boca a Hermoso després de la victòria espanyola al mundial femení de futbol i, a més, va celebrar el resultat del partit agafant-se els genitals en públic al costat d’autoritats com la reina Letícia i el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut