Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

El Govern creu que la ministra de Transports “s’amaga darrere els tècnics” per evitar debatre políticament el traspàs de Rodalies

|

- Publicitat -

L’esperada resposta de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, a la carta que el Govern va enviar reclamant el traspàs de Rodalies, per a sorpresa de ningú, no ha estat la que l’executiu català esperava. Si bé en un primer moment semblava que la carta quedaria sense resposta, el PSOE finalment ha contestat enviant a la paperera de la història les demandes del Govern català. Una resposta que no ha agradat gens a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que l’ha interpretada com un intent de la ministra “d’amagar-se darrere un grup de treball tècnic que està encallat”, segons han apuntat fonts de la conselleria a l’ACN.

Publicitat

El Departament de Presidència assegura que sense l’activació d’un espai polític com la cimera que reclamava el Govern en la missiva que va dirigir a la ministra, del qual poden sorgir acords polítics i directrius per abordar les demandes de l’executiu català, el grup de treball tècnic que proposa reactivar la ministra no pot avançar.

Per aquest motiu, des del Govern asseguren que no cessaran en el seu intent d’aconseguir seure a una mateixa taula tots els ministeris implicats en el possible traspàs de Rodalies que ERc reclama, i abordar “políticament” la qüestió. Les mateixes fonts afirmen que Laura Vilagrà insistirà en la necessitat d’activar un “espai polític”. 

Et pot interessar  FOTOGALERIA | Com sardines en llauna: La vistosa protesta contra la gestió de Rodalies 
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió