Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El Govern aprovarà la modificació dels pressupostos el 21 de juliol per iniciar la reconstrucció

El president Torra demana als grups i especialment a PSC i CatECP que pressionin perquè l’Estat “compleixi” amb Catalunya

Avatar
Agències 01/07/2020
Pla mitjà del president del Govern, Quim Torra, intervenint durant el ple monogràfic sobre la covid-19. Imatge de l'1 de juliol del 2020. Horitzontal.

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que el Govern aprovarà la modificació dels pressupostos el 21 de juliol per iniciar la fase de la reconstrucció. Així ho ha anunciat durant el ple monogràfic sobre la covid-19, aquest dimecres al Parlament. Torra ha demanat a tots els grups de la cambra que pressionin i ajudin el Govern per reclamar que l’Estat “compleixi” amb Catalunya a l’hora d’enviar recursos per encarar la crisi sanitària, econòmica i social. El president ha emfatitzat la petició al PSC i CatECP, perquè tenen “companys que són ministres”. Per altra banda, el Govern nomenarà un comitè d’experts independents, professionals del sector sanitari, per treballar amb Salut les mesures de canvi estructural “necessàries”.