Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

El Govern aprova ampliar la plantilla de docents en 1.528 places el curs 2023-2024

L'executiu vol afrontar les necessitats d’escolarització dels ensenyaments obligatoris i reforçar l’escola inclusiva, així com la formació professional

|

- Publicitat -

El Govern ha aprovat reforçar la plantilla de personal del Departament d’Educació per al curs escolar 2023-2024 amb 1.528 noves places. L’objectiu és que aquest augment permeti afrontar les necessitats d’escolarització dels ensenyaments obligatoris i reforçar l’escola inclusiva i la formació professional.

El cost total de l’increment serà de 78.450.750 euros, i les noves places es distribuiran de la següent manera: 1.190 per a personal docent, 75 per a personal d’administració i serveis de centres educatius, 211 per a professionals d’atenció educativa, i 52 per al personal d’administració i serveis. L’escola inclusiva tindrà l’increment de dotació més gran fins ara, amb 297 dotacions més que el curs anterior.

Publicitat

Amb aquesta ampliació del professorat el Govern preveu assolir les ràtios previstes, sobretot referent als grups d’Infantil 3, i assumir la integració de centres a la xarxa pública del Departament, així com avançar en el model d’escola inclusiva i impulsar la formació professional. També estima dotar de nova plantilla els nous serveis territorials del Penedès i de l’Alt Pirineu i Aran i reforçar el personal d’administració i servei de centres educatius.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut