Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

El Gobierno “més progressista” també és el més bèl·lic: El pressupost de Defensa sobrepassa els 10.000 milions

|

- Publicitat -

Ja són incomptables el nombre de caretes que s’ha anat traient l’executiu de Pedro Sánchez per demostrar que de “Gobierno més progressista de la història” en té ben poca cosa. Així ho torna a demostrar amb la partida de pressupostos que el Gobierno vol invertir en el Ministerio de Defensa de Margarita Robles, el qual segons el diari El Independiente, augmentarà un 7,87 per cent respecte de l’any anterior.

En concret, el ministeri rebrà un total de 10.152 milions d’euros, quan l’any 2021 va rebre 9.411 milions d’euros. Això també suposa que per primer cop, la partida de pressupost supera la barrera dels 10.000 milions. Tal com explica el digital, 2.342 milions d’aquest pressupost se’n van als programes especials d’armament, els quals al seu torn també creixen una barbaritat: 21,6 per cent més.

Publicitat

Tot plegat, quan Robles va prometre un gran esforç en altres àmbits com personal, millorar la xarxa d’hospitals militars o la condició de vida de les Forces Armades, s’ha reduït en un petit augment de pressupost en aquests àmbits i una xifra desmesurada pel que fa a l’armament.

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont llança un ultimàtum a Sánchez: o compleix amb Catalunya o es queda sense pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut