Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

El Gobierno “més progressista” menysté la vaga de transportistes i la vincula amb l’extrema dreta

|

- Publicitat -

El president del Gobierno “més progressista”, Pedro Sánchez, ha afirmat que els qui fan vaga són una “minoria” dels transportistes, perquè l’associació que manté el diàleg amb l’executiu espanyol, el Comitè Nacional de Transport per Carretera, no secunda l’aturada.

Des de Roma, el president espanyol ha seguit la línia de les declaracions que va fer la ministra de transports, Raquel Sánchez, qui va criminalitzar les protestes i les va vincular amb moviments de l’extrema dreta. Pedro Sánchez ha apel·lat a la “responsabilitat” i la “calma” dels transportistes que es troben en vaga pel preu del carburant, però els ha advertit que està obligat a “garantir l’ordre públic fins i tot davant determinades conductes minoritàries vandàliques i violentes”.

Publicitat

Així mateix, els carrega de responsabilitats i els demana “la seva solidaritat amb una societat que pateix les conseqüències d’una guerra que no ha buscat”.

Et pot interessar  Feijóo acusa Sánchez de no condemnar amb prou "rapidesa i contundència" l'atac d'Iran: "Ha estat l'últim"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut