Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El Gobierno de Sánchez dona suport a l’actual monarquia i la separa dels escàndols de Juan Carlos I

Montero diu que “les actuacions judicials de Suïssa no tenen cap impacte en la monarquia actual”, encara que quedi demostrat que molts dels milions amagats de Juan Carlos I també es relacionessin amb Felipe VIimpacto en el actual,

Redacció 08/07/2020
Felipe VI i Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, no vol ni sentir a parlar d’un debat sobre si la monarquia ha de seguir al Regne d’Espanya, encara que hagin sortit a la llum tots els draps bruts de Juan Carlos I. Si més no, alguns dirigents del PSOE han demanat que es revisi el model d’estat, però el principal comandament del president del Gobierno neguen qualsevol debat.

El diari VozPópuli, ha recollit que la portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, s’ha esforçat per separar ridículament la monarquia actual amb els escàndols de Juan Carlos I. A més, ha defensat Felipe VI per haver renunciat a l’herència del seu pare, i creu fermament que “les actuacions judicials d’altres països com Suïsa es dirigeixen a l’antic cap d’Estat, i no tenen cap impacte en l’actual monarquia”. Per acabar-ho d’adobar, també ha insinuat una presumpta innocència per part del corrupte borbó Juan Carlos I, i ha demanat no fer judicis paral·lels.