Dimarts, 29 de setembre de 2020 - Edició 796
La República

El Gobierno considera que no es pot protestar als actes de la ultradreta amb símbols antifeixistes

El Ministeri de l’Interior veu oportú que la policia nacional multi tot aquell que porti símbols antifeixistes per protestar contra l’extrema dreta

Redacció
Redacció 21/07/2020

El suposat “Gobierno progressista” es posa cada dia més en dubte amb les seves justificacions a fets incomprensibles, com ara defensar l’actual rei Felip VI quan s’ha desmarcat dels escàndols del borbó Juan Carlos I. Ara, tal com informa el diari Público, Interior ha contestat una pregunta que va fer el diputat de Bildu, Jon Iñarritu, que denunciava fets que van passar a Zaragoza, quan la policia espanyola va multar a una persona que portava una bandera on hi constava que era “antifeixista” prop d’una manifestació de Vox en contra de la gestió de la crisi del coronavirus per part del Gobierno. A través de l’encara no derogada ‘ley mordaza‘, la policia no van tenir miraments en donar suport a la manifestació d’extrema dreta multant tot aquell que s’hi oposés amb símbols antifeixistes.

L’escàndol és majúscul quan el mateix Gobierno, i en concret, el Ministerio del Interior, hagin blanquejat aquest escàndol, assegurant que “no hi ha res a criticar sobre els fets”.

Relacionats