Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El Gobierno amaga les despeses dels viatges de Pedro Sánchez l’estiu del 2020

|

- Publicitat -

Era el juliol del 2020 quan la pandèmia va fer la primera finta de desaparició i poc més tard es va veure que, lluny de la realitat, la situació va empitjorar i va portar tota la població catalana i espanyola a patir tocs de queda i restriccions que es contradeien entre elles. Però tal com detalla el diari VozPópuli, el president del Gobierno, Pedro Sánchez, assegurava que s’havia derrotat el virus a principis d’estiu del 2020. A més, durant el mes d’agost, Sánchez va fer quatre viatges oficials que el van portar a Lanzarote, Palma de Mallorca (on es va reunir amb Felipe VI), Rota, i finalment una estada al Palacio de Las Marismillas, a Doñana. Mentrestant, la incidència de casos de coronavirus no parava d’augmentar.

En aquest sentit, el Consell de Transparència sobre les vacances presidencials de l’agost del 2020 alerta que la reclamació de les despeses d’aquells moviments encara no han estat resoltes. El digital informa que des de Presidència van carregar el mort al Ministerio de Defensa, que al seu torn mai ha donat resposta al·legant que no s’havia rebut “l’ofici pertinent per part de la Secretaria General de la Presidència del Gobierno“.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut