Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El fiscal del Tribunal de Comptes acusa Puigdemont de desviar més de 8MEUR pel referèndum

Presenta una demanda contra el president i membres del seu Govern

|

- Publicitat -

El fiscal en cap del Tribunal de Comptes, Miguel Ángel Torres, ha presentat una demanda per suposada responsabilitat comptable contra l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i membres del seu Govern per l’1-O, segons han confirmat fonts del tribunal a l’ACN. Es tracta d’una demanda separada de l’escrit presentat aquest dimecres per Societat Civil Catalana (SCC) i Abogados Catalanes por la Constitución. Segons ha avançat ‘El País’, el fiscal els acusa de desviar més de 8 MEUR per al referèndum, una xifra molt superior a la quantitat fixada pel Tribunal Suprem pel suposat delicte de malversació de fonts públics.

A poques setmanes de l’inici del judici de l’1-O al Suprem, doncs, el referèndum també arriba al Tribunal de Comptes com ja va passar amb el 9-N, pel qual Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau han estat condemnats a pagar gairebé 5 MEUR.

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut