Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El feixisme s’aprofita de les protestes dels antivacunes per enfortir-se

|

- Publicitat -

Grups neonazis i feixistes fan seves les reivindicacions dels antivacunes per enrobustir-se i expandir la seva ideologia. Democracia Nacional, España 2000 o Bastión Frontal són alguns dels grups ultra que s’han posicionat en contra de la suposada “dictadura sanitària”, segons explica Público. Així mateix, Vox ha aprofitat la pandèmia per fer campanya per la “llibertat”, que bàsicament ha consistit a atacar sistemàticament les mesures proposades per frenar la propagació del virus i refermar el seu discurs populista.

Activistes d’ultradreta participaran aquest diumenge en una manifestació a València, convocada per España 2000 i que comptarà amb grups com a Policías por la LibertadResistencia Valencia o un fins ara pràcticament desconegut entramat Por la Verdad amb els seus tentacles: Padres por la VerdadMédicos por la VerdadFamilias por la VerdadPsicólogos por la Verdad o Biólogos por la Verdad.

Publicitat

Conjuntament, protestaran contra el passaport covid i la vacunació, la qual veuen com una farsa i un atemptat contra la llibertat de la ciutadania. “Farts que ens impedeixin moure’ns amb llibertat, reunir-nos amb llibertat i sortir o entrar alhora que lliurement decidim”, critiquen els feixistes d’España 2000.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut