Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

El documental de Netflix sobre Vergés i la pandèmia, l’últim motiu de picabaralles entre socis de Govern

|

- Publicitat -

Els socis de Govern ja ni dissimulen la mala maror que es respira, i dia rere dia sembla que busquin qualsevol excusa per entrar en picabaralles.

L’últim numeret ha estat després que Netflix estrenés el documental de l’exconsellera Alba Vergés i la seva gestió al capdavant del Departament de Salut durant els mesos més forts de la pandèmia de coronavirus.

Publicitat

Segons El Periódico, alguns membres de Junts han titllat aquest reportatge de “vergonyós” i ara acusen ERC i  l’exconsellera Vergés, que es troba en ple centre mediàtic després de la suspensió de Laura Borràs com a presidenta del Parlament de Catalunya, de realitzar aquest publireportatge quan havien d’estar gestionant la pandèmia.

En concret, el que ha empipat més a Junts és que una part del reportatge que mostra els primers mesos de la pandèmia des del punt de vista de la gestió interna de la conselleria de Salut, també revela una reunió d’ERC on un dels participants explica que han de tenir un “discurs triomfalista” perquè han contingut la pandèmia a Catalunya, i ho remata dient que “s’han de penjar medalletes”.

Per acabar-ho d’adobar, el llargmetratge també mostra el malestar del departament de Salut quan el president inhabilitat Quim Torra va voler fitxar com a assessor el mediàtic epidemiòleg Oriol Mitjà sense avisar prèviament l’aleshores consellera Vergés. En aquest sentit, alguns membres del departament de Salut van titllar Junts de ser unes “dives”.

 

 

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut