Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Un diari afí al Gobierno celebra l’augment de casos a Catalunya per tapar el desgavell de Madrid

|

- Publicitat -

Encara que sigui un context d’alerta sanitària, la premsa unionista amiga del Gobierno sempre celebrarà els mals que pateixi Catalunya, siguin de l’àmbit que sigui. Aquest dimecres ens hem llevat amb una notícia a la portada del diari El País, que ressalta que “Catalunya supera Madrid en casos nous de coronavirus”, una dada que tapa completament la realitat que està vivint Espanya: la gran majoria de casos i la situació més greu de contagis es viu a Madrid des del principi de la pandèmia, i malgrat tot, encara no se n’han tancat les fronteres.

La pitjor notícia no és que les dades que proporciona el diari siguin falses, sinó que el que més ressaltin sobre l’estat de la pandèmia sigui que Catalunya ha tingut un mal dia, demostrant així que tant els mitjans amb seu a Madrid com el mateix Gobierno que els controla, necessiten desesperadament dissipar el focus d’atenció de Madrid. Ja fa dies que Fernando Simón, en el seu recompte de casos diari, està ajuntant Madrid i Catalunya per “ser les comunitats amb més casos”, quan la realitat és que Catalunya en segueix tenint molts menys tot i ser la segona zona amb més infectats, però des dels mitjans i el Gobierno els interessa fer creure que si el problema creix a Barcelona, Madrid millora, i la portada d’El País així ho demostra.

Publicitat

No queda tan remarcat la que és la dada més negativa i alhora important del dia: Espanya ha registrat per primer cop més de 500 morts en un dia.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut