Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

El despotisme del Gobierno: confien que les urnes millorarien el resultat del PSOE en una repetició electoral

|

- Publicitat -

La portaveu del Gobierno, Isabel Celaá, s’ha mostrat convençuda aquest dilluns que el PSOE milloraria els seus resultats en cas de repetició electoral. En una entrevista a la Cadena SER, Celaá ha fet referència a les enquestes que recullen, segons ha dit, “un suport molt important de la ciutadania” a un partit que “ofereix estabilitat i seguretat” i que té “un projecte per als pròxims quatre anys”. A dos dies que el rei Felip VI culmini la seva ronda de consultes i aclareixi si proposa, o no, un candidat, Celaá ha emplaçat Podem a moure fitxa perquè “encara queden hores”. “Si hi ha una proposta diferent del que significa participar al govern tota la resta està obert” ha afirmat.

Amb tot, Celaá ha admès que hi ha “desconfiança” entre els dos líders i els equips negociadors. “No ha estat possible reconstruir aquesta confiança”, ha dit la portaveu del govern espanyol, i “no hi ha confiança perquè una part del govern no pot ser vigilada per una altra part del govern”.

Publicitat

En aquest marc ha lamentat que el seu executiu s’ha trobat amb posicions “molt inflexibles” per part de Rivera, de Casado, i també per part de Podem, que “no vol acceptar una altra cosa que no sigui un govern de coalició”.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut