Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El degoteig de baixes a Ciudadanos contagia encara més el PSC

|

- Publicitat -

Amb cada tipus d’eleccions que van passant sembla cada cop més clar que l’extinció de Ciudadanos és imminent. Un altre signe clar de la seva més que probable desaparició és el degoteig constant de baixes de militants que decideixen estripar el carnet per no compartir la ideologia en la qual ha derivat el partit taronja.

La majoria d’aquests militants s’han escampat per partits unionistes com ara el PP o sobretot Vox, principal responsable de la falta de vots al partit d’Arrimadas.

Publicitat

Però alguns d’aquests militants orfes han trobat el seu lloc a la suposada esquerra espanyola del PSOE i el PSC, i en el cas català n’hi ha bastants exemples.

Tal com explica el diari VilawebRubén viñuales va ser candidat en les eleccions municipals de Tarragona per Cs el 2015, i que el 2020, després d’estripar el carnet de Ciudadanos, es va unir incorporar al partit socialista i actualment és diputat al Parlament per aquesta formació.

No tan sonat és el cas del també candidat a les municipals per Vila-Seca, Joan Anton Ramírez, que no ha deixat de formar part del partit taronja, però que ha assolit una coalició electoral amb el PSC de cara a les pròximes eleccions.

 

Et pot interessar  Aragonès alerta que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social
Publicitat

Opinió

Minut a Minut