Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

El CxR denuncia l'”atac antidemocràtic” a la Casa de la República

L’entitat insta a denunciar i reaccionar els casos de catalanofòbia i feixisme recordant casos similars al del domicili de Puigdemont: “Tenim l’eina que els fa més por”

Redacció
Redacció 14/05/2021
Pla mitjà de la taula presidida per Carles Puigdemont en la reunió del consell de govern del Consell per la República aquest dissabte 4 de juliol de 2020. (Horitzontal)

El Consell per la República ha reaccionat davant una nova amenaça contra el president Puigdemont, exiliat a la Casa de la República a Bèlgica.

Després que sis brètols ultres hagin arrencat la placa de la Casa de la República, ara el Consell ha denunciat el “nou atac antidemocràtic” amb un vídeo on recullen altres casos de catalanofòbia i feixisme que han actuat contra l’independentisme, com és el cas dels advocats sevillans que cantaven per posar Puigdemont a la presó, les amenaces de Pablo Casado dient que Puigdemont “acabarà com Companys”, o l’atac feixista a la Blanquerna de Madrid.

“Ens volen sotmesos. Es creuen superiors. La catalanofòbia i el feixisme campen impunes”, ha expressat el Consell en una piulada on assegura que l’independentisme té “l’eina que els fa més por” i torna a instar a fer-se membre del Consell per la República per ser més forts.