Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[VÍDEO] Sis ultres espanyols arrenquen la placa de la Casa de la República, on resideix el president Puigdemont

|

- Publicitat -

L’odi cap a l’independentisme i el president Puigdemont arriba fins a Bèlgica. En concret, fins al domicili actual del president exiliat, altrament dit la Casa de la República, on sis brètols que ensenyaven la bandera espanyola van arrencar aquest dijous la placa de l’esmentada Casa de la República.

El mateix Carles Puigdemont ha denunciat els fets des de les seves xarxes socials, i ha compartit el vídeo que han captat les càmeres, on es veu els responsables i s’aprecia força bé el rostre de la persona que ha acabat cometent l’acte. Tal com es veu en les imatges, el jove arrenca la placa, se l’endú i fuig corrents amb un cotxe que hi havia aparcat davant mateix.

Publicitat

Puigdemont ha explicat els fets, afirmant que ja ho ha denunciat a la policia belga i advertit el president del Parlament Europeu, David Sassoli. “No acceptaré violència ni cap intimidació al meu compromís polític”, ha etzibat contundent en una piulada.

D’altra banda, l’advocat del president, Gonzalo Boye, ha assegurat que el cotxe ja està identificat, i que “és qüestió de temps” que s’identifiquin els responsables.

Et pot interessar  Aragonès alerta que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social
Publicitat

Opinió

Minut a Minut