Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El criteri dels comuns segons bufa el vent: Asens veu “raonable” posposar la taula de diàleg entre governs

|

- Publicitat -

El president d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha defensat la decisió del govern espanyol de posposar la taula de diàleg amb l’executiu català fins després de les eleccions que convocarà Quim Torra quan s’aprovin els pressupostos. Asens ha dit que és “raonable” i ha argumentat que cal “blindar la taula de diàleg d’interessos partidistes i electoralistes que poden interferir en el seu bon funcionament”. En declaracions al programa ‘Planta Baixa’ de ‘TV3’ aquest dijous, Asens ha afirmat que és “important” que s’assegui a negociar qui guanyi les eleccions i que la ciutadania ha de triar a les eleccions “qui seu a la taula de diàleg”. “No té sentit iniciar-la amb un president interí que molt probablement d’aquí a pocs mesos deixi de ser president”, ha dit.

Paradoxalment, sembla que el Gobierno ha rectificat després que ERC critiqués la decisió de posposar la taula, i faltaria veure que n’opina Asens, coneixent la seva política d’utilitzar l’equidistància a conveniència.

Et pot interessar  Sabrià demana a Albiach que "recapaciti": "Situar el Hard Rock com a tot o res és una dicotomia equivocada"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut