Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El Consell per la República celebrarà les eleccions a l’Assemblea de Representants de l’1 al 3 d’octubre

El procés electoral s’encetarà el 22 d’agost

Redacció
Redacció 09/07/2021
L'acte del Consell per la República al Parc de les Exposicions de Perpinyà.

El Consell de Govern del Consell per la República ha aprovat aquest 9 de juliol en reunió ordinària celebrar les eleccions a l’Assemblea de Representants de l’1  al 3 d’octubre d’aquest 2021. El passat 1 de juliol la segona i darrera Assemblea Fundacional de Representants (AFR) va aprovar el reglament electoral i els membres de la Sindicatura Electoral. La convocatòria es farà amb els dies d’antelació exactes perquè els comicis coincideixen amb el primer d’octubre d’enguany, és a dir, s’iniciarà el procés el 22 d’agost.
Segons informa el Consell per la República en un comunicat a partir d’aquesta data, hi haurà un termini de 15 dies per presentar les candidatures. Les persones que es vulguin presentar com a membres de l’Assemblea de Representants, així com els votants, hauran de constar correctament inscrites al registre ciutadà del Consell.

L’Assemblea de Representants esdevindrà el Parlament del Consell per la República i estarà formada per la ciutadania i per càrrecs electes. A partir del 19 de setembre, els candidats tindran 12 dies per fer la seva campanya electoral. Tota la informació, dates i tràmits sobre el procés electoral s’aniran explicant amb més detalls.

https://twitter.com/ConsellxRep/status/1413540792963117065