Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

El Consell per la República celebrarà les eleccions a l’Assemblea de Representants de l’1 al 3 d’octubre

|

- Publicitat -

El Consell de Govern del Consell per la República ha aprovat aquest 9 de juliol en reunió ordinària celebrar les eleccions a l’Assemblea de Representants de l’1  al 3 d’octubre d’aquest 2021. El passat 1 de juliol la segona i darrera Assemblea Fundacional de Representants (AFR) va aprovar el reglament electoral i els membres de la Sindicatura Electoral. La convocatòria es farà amb els dies d’antelació exactes perquè els comicis coincideixen amb el primer d’octubre d’enguany, és a dir, s’iniciarà el procés el 22 d’agost.
Segons informa el Consell per la República en un comunicat a partir d’aquesta data, hi haurà un termini de 15 dies per presentar les candidatures. Les persones que es vulguin presentar com a membres de l’Assemblea de Representants, així com els votants, hauran de constar correctament inscrites al registre ciutadà del Consell.

L’Assemblea de Representants esdevindrà el Parlament del Consell per la República i estarà formada per la ciutadania i per càrrecs electes. A partir del 19 de setembre, els candidats tindran 12 dies per fer la seva campanya electoral. Tota la informació, dates i tràmits sobre el procés electoral s’aniran explicant amb més detalls.

Publicitat

 

Et pot interessar  ERC pregunta a Puigdemont si Junts tornarà a investir Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut