Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

El CGPJ desconnecta una conferència en directe amb una representant del Govern per portar un llaç groc

“Discriminació per motius ideològics”. Així de contundent s’ha mostrat la consellera de justícia Ester Capella a través d’una carta enviada al Consell General del Poder Judicial espanyol i on es […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 17/10/2018
El rei Felipe VI, durant un discurs del president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes

“Discriminació per motius ideològics”. Així de contundent s’ha mostrat la consellera de justícia Ester Capella a través d’una carta enviada al Consell General del Poder Judicial espanyol i on es dirigeix directament al seu president, Carlos Lesmes.

La missiva, que ha tingut accés NacióDigital, explica que es va ordenar desconnectar una videoconferència en directe d’aquest dimecres que mantenia el CGPJ amb la directora general de Modernització de l’Administració de Justícia de la Generalitat, Montse Muñoz, perquè aquesta portava un llaç groc a la solapa.

Una situació que Capella descriu com “inadmissible” i amb la “voluntat d’humiliar”. Demana una rectificació immediata al que considera una actitud partidista.

Relacionats