Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

El cap dels antiavalots a Barcelona, Jordi Arasa, evita entrar a presó per les càrregues policials del 15-M

|

- Publicitat -

El Tribunal Suprem ha evitat que el que va ser cap dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra, Jordi Arasa, ingressi a presó per complir la pena de 2 anys i 4 mesos que li demanaven per les càrregues policials durant el desallotjament de la concentració del 15-M. En lloc d’això, el tribunal ha rebaixat la pena a una multa de 9.000 euros, segons ha informat Quico Sallés a El Món.

Arasa va ser condemnat per dos delictes de lesions, després d’haver actuat de forma violenta i “injustificada”, segons el Tribunal, durant el desallotjament del 15-M. En la mateixa sentència, a la qual ha accedit el mitjà citat, els magistrats sostenen que no va produir-se cap situació que “justifiqués colpejar als ciutadans”.

Publicitat

Tanmateix, aquestes paraules se les endú el vent, i ara el Suprem ha donat la raó al recurs presentat per la defensa d’Arasa, segons el qual als fets provats els correspon una multa de 60 euros diaris durant 5 mesos. D’aquesta manera, l’agent, que en l’actualitat dona classe a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, evita entrar a presó.

Et pot interessar  Elena diu que s'ha "intensificat" el risc d'atacs de llops solitaris i lamenta que el context internacional "no ajuda"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut