Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

El Canet Rock es desvincula de qualsevol brot de coronavirus

|

- Publicitat -

El Canet Rock, que es va celebrar el 3 de juliol a Canet de Mar, ha assegurat aquest dilluns que no hi ha “cap motiu” per vincular el festival amb un brot de coronavirus, a l’espera de les dades epidemiològiques que ha de fer públiques la Conselleria de Salut.

En un comunicat, destaquen que el festival es va celebrar avalat per un protocol específic que garantia la seguretat sanitària de l’acte, i que es va fer amb voluntat de generar “nous i més espais de relació social segurs enfront dels àmbits informals, que no compten amb cap mena de mesura i que són el principal focus de contagi” d’aquesta cinquena onada.

Publicitat

Així, especifiquen que es van fer 22.000 tests d’antígens en un dia, detectant un total de 152 positius assimptomàtics “que podrien haver estat un risc en qualsevol altre espai no controlat”.

Tot i que asseguren que l’empresa que havia de donar servei de tests no va complir el seu contracte, defensen que totes les persones que van accedir al recinte ho van fer amb un test d’antígens amb resultat negatiu, tal com estableixen els protocols de la Conselleria de Salut i el Procicat.

Per això, reivindiquen que van complir “rigorosament” els protocols de seguretat que van treballar durant mesos amb les autoritats sanitàries, i afegeixen que se senten orgullosos d’haver participat en una prova que, a parer seu, hauria de servir per trobar noves fórmules per dur a terme més activitats culturals segures.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut