Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

El Bus per la independència de l’ANC es posa en marxa

|

- Publicitat -

Un autobús de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) circularà a partir d’aquest divendres per la comarca del barcelonès per reivindicar la majoria independentista de vots després de les eleccions del 14-F i exigir un Govern per fer “front a la urgència social i nacional” i que faci “acció independentista”. Així ho ha anunciat aquest divendres en una atenció als mitjans el vicepresident de l’ANC, David Fernández. L’entitat ha habilitat diferents lemes en el vehicle que recorden que l’independentisme va superar el 50% dels vots el passat 14-F. El ‘Bus per la independència’ vol emplaçar els polítics a fer “efectiva la independència” en aquesta legislatura.

Fernández ha dit que l’ANC no vol interferir en les negociacions d’ERC, JxCat i la CUP i que no “els importa” si el Govern compta amb 1, 2 o 3 partits sinó que es faci un pas més en el procés. “Ens consta que són unes negociacions que avancen però que tenen dificultats. Volem ajudar que les negociacions arribin a bon port”, ha assenyalat.

Publicitat

El vicepresident de l’ANC ha lamentat que l’anterior legislatura hi hagués un Govern independentista però que no avancés en el terreny nacional. Però ha dit que tenen per objectiu treballar perquè el futur executiu sí que ho faci.

Et pot interessar  Cap sorpresa: l'Audiència de Barcelona desestima el recurs de l'ANC contra el tancament de 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut