Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Donaire se’n fot de la piulada d’un Mosso feixista que l’enumera dins les “plagues contra els Mossos”

|

- Publicitat -

A hores d’ara, ja no és cap misteri que el cos de Mossos d’Esquadra, que haurien d’estar al servei de Catalunya, està plagat d’agents unionistes provinents de cossos com el de la policia espanyola o la Guàrdia Civil, que escampen el feixisme dins els Mossos. És el cas de Ramón Labrador, tuitaire molt actiu a les xarxes, que aquest dilluns va enumerar “les 10 plagues contra els Mossos”, una llista a la qual ha tingut el dubtós “honor” de formar-hi part el mosso independentista Albert Donaire.

En aquest sentit, Donaire s’ho ha agafat amb humor i ha celebrat que “un dels referents del feixisme dins el cos de Mossos” el considera com una de les plagues. A més, Labrador s’equivoca al seu tuit, i posa el nom d’Albert Donaire dues vegades, a les posicions 4 i 8, un fet que ha corregit en una altra piulada, substituint un dels “Donaire” per “procés”. Donaire ha aprofitat el feixisme de Labrador per recordar que va fer un vídeo juntament amb uns companys fent flexions “per Espanya” i amb uniforme. Labrador també va escupir odi sense escrúpols contra els manifestants que van tallar l’AP7 durant les protestes postsentència per l’1-O.

Publicitat

“Pobres els que l’han d’aguantar a la seva unitat”, ha etzibat l’independentista.

Et pot interessar  Elena diu que s'ha "intensificat" el risc d'atacs de llops solitaris i lamenta que el context internacional "no ajuda"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut