Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Dolores Delgado fuig d’estudi quan és preguntada per l’entrevista amb Eduardo Inda

La fiscal general de l’estat espanyol només s’empara en el dret de la informació per justificar la seva trobada amb el diari ultraconservador

Redacció 10/03/2021
La fiscal general de l'estat, Dolores Delgado, durant la presa de possessió dels fiscals d'àrea de Mataró, Vilanova i la Geltrú, i Manresa, el passat mes d'octubre.

Després de la polèmica reunió que va mantenir la fiscal general de l’estat espanyol, Dolores Delgado, amb fundador del pamflet ultraconservador OkDiario, Eduardo Inda, es va descobrir que Delgado havia concedit una entrevista al mitjà espanyol. En una entrevista a la Cadena Ser, la fiscal general ha estat preguntada sobre per què va concedir aquesta entrevista, la qual cosa Delgado no ha acabat d’esclarir, al·legant que feia temps que estava pendent i que s’havia anat posposant per la pandèmia.

Però la veritat és que Delgado només ha concedit l’entrevista amb OKdiario, que no és ni de bon tros dels diaris més importants d’Espanya. En aquest sentit, Delgado afirma que es va reunir “amb molts mitjans de comunicació” i s’escuda en el dret d’informació i transparència. Tot plegat, en una entrevista on no s’ha mullat gaire pel que fa a la situació de Puigdemont, la persecució de Llarena i el revocament del tercer grau dels presos polítics.