Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Djokovic abandona Austràlia arran de la cancel·lació del seu visat

|

- Publicitat -

El tenista d’elit serbi ha abandonat Austràlia després que s’hagi revocat el seu visat. Ho ha fet des de la terminal de l’Aeroport de Melbourne. Després que es comuniqués la decisió judicial, i a falta de poc per iniciar la competició, s’ha vist obligat a agafar un vol amb destí a Dubai, que ha sortit a les 22:50 h hora local.

Djokovic estava retingut a l’hotel a causa del seu estat vacunal. En altres paraules, com que no ha rebut la pauta de vacunes de la covid-19 no està exempt de les restriccions dels viatgers i no podrà competir a l’Open d’Austràlia.

Publicitat

La segona cancel·lació del seu visat ha estat la definitiva i ha hagut d’afrontar la deportació. El tenista serbi podria estar vetat durant tres anys a causa d’haver intentat entrar al país amb una exempció mèdica que no s’ha considerat vàlida.

El president serbi, Aleksandar Vucic, ha defensat Djokovic i ha titllat de “caça de bruixes” la deportació de l’esportista, tot dient que no l’han humiliat, sinó que “s’han humiliat a ells mateixos”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut