Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Diverses famílies desmenteixen les brutes mentides de la premsa espanyolista sobre l’Escola del Turó del Drac

|

- Publicitat -

El compte de Twitter “El Turó, en català!”, que agrupa un col·lectiu de familiars dels estudiants de l’Escola Turó del Drac, ha manifestat que considera que hi ha hagut una “tergiversació respecte als fets reals”.

En detall, s’ha observat que diversos mitjans i partits polítics de tarannà espanyolista han subratllat un “suposat assetjament a la família de Canet de Mar” que va denunciar el centre educatiu.

Publicitat

No obstant això, l’associació ha afirmat que “desmentim i rebutgem qualsevol tipus d’assetjament i no tenim interès de saber qui ha estat la família denunciant”. Per tant, deixen clar que l’assetjament, en cas que s’hagi produït, no l’han dut a terme els familiars d’estudiants al centre.

“El Turó, en català!” ha manifestat que estan a favor de l’assoliment de la competència plena en català i castellà, “tal com s’ha demostrat fins ara” i defensen un Projecte Educatiu de Centre escollit per les famílies en optar per aquesta escola. S’han mostrat partidaris a la immersió lingüística.

Així, han volgut dir que “defensem una escola inclusiva i cohesionada i preservem els drets de l’alumnat per sobre de tot”. Desmenteixen, per tant, que s’hagi pressionat a la família denunciant. Els familiars han insistit en el fet que “els únics infants afectats són els obligats a complir unes mesures imposades judicialment sense cap criteri pedagògic”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut