Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Díaz es reunirà amb Sánchez per desencallar la llei d’habitatge

|

- Publicitat -

La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha anunciat avui que mantindrà una reunió amb el president Pedro Sánchez per tractar de desencallar la llei d’habitatge. Díaz ha remarcat que aquest és el moment adequat per tancar un acord en relació amb la llei d’habitatge, tot subratllant la importància de fer un pas endavant amb una norma “ambiciosa” que garanteixi preus assequibles i disponibilitat d’habitatges.

Malgrat que Díaz no ha volgut revelar la data en què tindrà lloc la reunió, la ministra ha confirmat que aquesta succeirà, ja que és una conversa que tenen “pendent”. Ho ha confirmat durant la seva intervenció en la reunió de ministres europeus de Treball, en la qual Díaz ha insistit en la necessitat que la llei d’habitatge reconegui que “l’habitatge és un dret fonamental” i “no un bé a l’ús per al mercat”.

Publicitat

En la trobada, la vicepresidenta segona també ha insistit que la llei d’habitatge és una de les lleis més importants per al país i ha citat exemples de normes ja existents a Portugal o als Països Baixos, que tenen diferents colors polítics al govern, com a referents en aquest àmbit.

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut