Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Díaz creu que hi ha “marge” per a un acord entre el PSOE i Junts sobre l’amnistia

|

- Publicitat -

Díaz ha afirmat que és “clau” que hi hagi un acord sobre l’amnistia després de “l’error” de Junts de no donar suport a la llei en primera instància. Ara, ha afirmat, “hi ha marge” per a un acord. “Jo no vull un país on incendiem Catalunya, sinó un país cohesionat on hi tinguem tots cabuda, i crec que la política del PP buscant rèdits electorals ha estat molt dolenta per al país, perquè l’única eina que serveix és el diàleg”. Per això s’ha mostrat “esperançada” sobre l’acord.

La comissió de Justícia debatrà i votarà de nou aquest dijous el dictamen de la llei. Si el text prospera anirà al ple del Congrés de la setmana que ve i quedarà llest per passar a debatre’s al Senat.

Publicitat

Cas Koldo: demana “serenitat” i recorda que Armengol no està essent investigada

La vicepresidenta segona del govern espanyol i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha fet una “crida a la serenitat” perquè “ens estem convertint en jutges del que està passant en un sumari que desconeixem”, i ha recordat que tot i les crítiques del PP, la presidenta del Congrés, Francina Armengol, no està essent investigada pel ‘cas Koldo. Díaz ha avançat que Sumar donarà suport a les comissions d’investigació que s’obrin al Congrés i al Senat sobre corrupció, i ha insistit en la bateria de mesures que va presentar aquest dilluns, que inclouen –entre altres- la prohibició d’indults a condemnats per corrupció.

Et pot interessar  Divisió d'opinions sobre l'amnistia entre els primers experts convocats per analitzar-la al Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut