Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Detenen un fill de Joan Laporta presumpte maltractament cap a la seva parella

|

- Publicitat -

Aquest cap de setmana, abans que es disputés la victòria entre el Real Madrid i El Barça, prop del Santiago Bernabéu s’ha desencadenat una situació de presumpte maltractament, tal com ha avançat El Español: Un dels fills de Joan Laporta ha agredit a la seva parella, enmig d’un restaurant ple de gent i ha amenaçat i sacsejat a la noia. Posteriorment, ha estat detingut.

Al bar hi havia escortes d’una ministra del govern espanyol, qui de seguida s’han posat en contacte amb la policia. El noi estava tan exaltat i agressiu intentant resistir-se a ser detingut que han hagut de trucar al servei d’atenció sanitària d’emergències per subministrar-li un calmant. Després ha estat traslladat a les dependències policials, on s’ha presentat el seu pare, el president del Barça Joan Laporta, i on s’han tramitat les diligències d’investigació. Ha quedat acusat d’un delicte de maltractament i en les pròximes hores passarà a disposició judicial; segons ha avançat El Español.

Publicitat

Fonts del club blaugrana afirmen que estava celebrant el seu aniversari, però en cap cas ell “ha incorregut en un acte violent cap a la seva parella”. En tot cas, des del club afirmen que el fet és privat i no té relació amb el Barça.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut