Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Després de l’èxit de la Diada, l’agenda de l’ANC treu fum

|

- Publicitat -

Després de “l’èxit de la Diada”, l’agenda de l’Assemblea treu fum. L’entitat independentista ha tancat tres reunions bilaterals amb els tres partits independentistes així com reunions amb el Govern aquesta mateixa setmana. L’objectiu de l’ANC és intercanviar idees: “Traslladar-los les nostres propostes i escoltar les seves”, han deixat palès en un comunicat.

Aquest mateix dimarts al migdia -a les 12:30h, concretament-, la presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, mantindrà una reunió amb el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró. Aquesta tarda, tal com ha avançat Pere Aragonès, s’ha convocat una reunió de les tres entitats independentistes organitzadores de l’11-S -Assemblea, Òmnium Cultural i AMI- amb Presidència per abordar la independència després de la Diada.

Publicitat

En el comunicat l’entitat reitera que “La mobilització als carrers és la clau per fer la independència, i la força de la gent ha demostrat un cop més que l’independentisme no es rendeix” i, ferma amb les seves idees, la voluntat l’ANC és “continuar pressionant per fer realitat el mandat de l’1 d’Octubre”.

Et pot interessar  L'ANC recorre al Tribunal Suprem contra el tancament de la campanya 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut