Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Després de l’allau de crítiques en la Diada, Aragonès convoca una reunió aquest dimarts amb les entitats independentistes

|

- Publicitat -

Després de la polèmica creada pel president del Govern, Pere Aragonès, en no participar en la marxa de la Diada convocada per l’ANC durà a terme una reunió al Palau de la Generalitat.

Aragonès reunirà ANC, Òmnium i AMI aquest mateix dimarts a la tarda per abordar la situació política després de la Diada. La trobada que arriba en un clima de divisió entre les entitats i els partits independentistes que s’ha accentuat per l’absència del mateix Aragonès i els consellers d’ERC a la manifestació de l’Assemblea per la Diada. Segons Presidència, l’objectiu de la reunió és escoltar les propostes de les entitats i compartir la visió sobre el procés d’independència. La presidenta de l’ANC, Dolors Feliu, ha plantejat un dilema a les institucions demanant independència o eleccions.

Publicitat

Per la seva banda, Òmnium també va llançar un missatge per la Diada comprometent-se a posar un “nou marc estratègic” per a l’independentisme afegint “nous agents”. I és que, segons l’entitat presidida per Antich, cal un canvi de cicle.

A la reunió de les 16.30h al Palau de la Generalitat hi assistiran la presidenta de l’ANC, Dolors Feliu; el president d’Òmnium, Xavier Antich; i el president de l’AMI, Jordi Gaseni.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut