Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Denuncien Vox al Tribunal de Cuentas per finançament irregular

|

- Publicitat -

La formació Alianza Cívica ha denunciat aquest dijous als representants de l’extrema dreta espanyola al Tribunal de Cuentas. Segons Alianza Cívica, Vox ha comès diverses irregularitats relacionades amb la seva comptabilitat, i han decidit denunciar els fets, acusant d’entrada el partit d’Abascal d’encobriment de despeses en diverses gestions que ha dut a terme la formació.

Segons detalla El Español, les principals acusacions detallen que Vox ha sufragat de forma encoberta la reforma del local propietat d’una societat vinculada a un diputat de la formació. També es denuncia que Vox ha mentit dient el nombre de militants que té, i a més no es corresponen amb els ingressos reals de les seves quotes.

Publicitat

Un sector de l’extrema dreta que també rep de valent és la sucursal d’Alacant, de la qual Alianza Cívica assegura que hi ha irregularitats en els ingressos declarats. Finalment, denunciant la mala praxi de la formació per vendre marxandatge i la dubtosa gestió de microdonacions anònimes.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut