Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Denuncien dos docents per expulsar estudiants que no volien dur la mascareta

|

- Publicitat -

Un col·legi a Màlaga ha presenciat la persecució a membres del cos docents per reclamar a dues estudiants que complissin amb la normativa i es posessin la mascareta. Els fets han passat l’IES Ben Al-Jatib durant l’estona de pati, en què els estudiants, com en la resta d’activitats al centre, han de seguir la normativa per frenar la transmissió de la COVID-19.

El cos docent va demanar reiterades vegades a dues estudiants que es posessin la mascareta, però en van fer cas omís. Com a resultat van ser expulsades. Els pares de les alumnes van presentar una denúncia contra el centre i van exigir que es prenguessin mesures en contra el personal docent que va reclamar el compliment de la normativa. A més a més, van començar a perseguir a través de les xarxes socials als professors amb la finalitat de desprestigiar-los com afirma el Confidencial

Publicitat

El cas va acabar als tribunals que va concloure amb l’arxivament de la causa contra els docents, ja que la Fiscalia ha considerat que els arguments dels pares gairebé poden ser considerats com a”disbarats”. Les amenaces als educadors van ser una part important de les evidències en el judici i plantegen la necessitat de reflexionar sobre el futur de l’educació. Especialment quan l’actuació del cos docents simplement anava destinat a què els estudiants complissin amb les normes de seguretat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut