Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Demòcrates fa una crida a estendre l’esperit de la diada de Sant Jordi durant tot l’any amb la campanya #SantJordi365

|

- Publicitat -

Demòcrates fa una crida a estendre l’esperit de la diada de Sant Jordi durant tot l’any amb la campanya #SantJordi365. La intenció és reivindicar la cultura, la solidaritat i l’assoliment d’un estat independent durant la diada d’avui i la resta de l’any. El partit reivindica el “lligam indissoluble” de la cultura amb el país, la pàtria i la independència. Defensa que per fer front a la crisi sanitària i econòmica, cal que Catalunya tingui tots els instruments d’un estat. “És una necessitat. La independència ha passat de ser un mandat polític a un deure ètic vers el benestar de la ciutadania”, han afegit.

Segons ha informat el partit a través d’un comunicat, amb la campanya a les xarxes, se citen les iniciatives del país per ajudar el món de la cultura o iniciatives per recaptar fonts per la recerca contra la covid-19. Amb un GIF que juga amb les paraules ‘octubres’, urna’, ‘república’, ‘unilaterals, ‘insubmissió’, ‘llibertat’ i ‘estat’ s’acaba conformant la paraula ‘cultura’, que vol explicitar “el lligam de la cultura del país amb la independència”.

Publicitat

Per a Demòcrates, quan se superi la crisi és un “imperatiu ètic” donar compliment al mandat de l’1-O i tenir un estat independent “que prioritzi per sempre més el benestar de les persones per sobre de qualsevol altra prioritat”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut