Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Degoteig de corrupció al PP: Revelen despeses irregulars d’un alt càrrec de l’Ajuntament de Madrid

|

- Publicitat -

L’Ajuntament de Madrid, dirigit pel PP de José Luis Martínez-Almeida, també forma part de la corrupció que envolta des de fa dècades el partit de Pablo Casado. Unes informacions d’ElDiario.es revelen que la directora general de Planificació i Infraestructures de Mobilitat de l’Ajuntament, Lola Ortiz, va sufragar despeses irregulars amb la targeta de l’organització de la qual és degana, el Colegio de Ingenieros de Madrid, per pagar despeses d’un “xiringuito” d’Almeria, tendes de decoració i altres tendes com Decathlon.

L’informe al qual ha tingut accés eldiario.es, facilitat per una empresa auditora, desglossa totes les compres dedicades principalment al lleure i l’oci que Lola Ortiz va fer amb aquesta targeta. La mateixa regidora ha respost les acusacions de corrupció amb l’excusa que “es parteix d’una premissa falsa” perquè considera que aquestes despeses havien de donar-se dins l’horari que té fixat a la demarcació, però que la seva activitat col·legial es desenvolupa durant el seu temps lliure, després de treballar a l’Ajuntament.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut