Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Davant la mort de la icona de la cançó catalana, Aragonès: “La cultura catalana està de dol”

|

- Publicitat -

La cantant Núria Feliu ha mort aquest divendres als 80 anys fruit d’unes complicacions de l’ictus que va patir l’any passat. Feliu va néixer al Sants (Barcelona) i a més de comtpar amb una trajectòria com a cantant i actriu, ha estat un personatge molt popular del país.

Davant la seva pèrdua, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha pronunciat, lamentant la seva mort: “Catalunya ha perdut una música i una artista molt estimada per moltes generacions del país”, ha afirmat el cap de l’executiu durant la seva visita a Oliana (Alt Urgell).

Publicitat

El president ha recordat que la seva carrera professional ha cultivat múltiples gèneres musicals, recuperés diverses cançons i ha agraït que estigués vinculada a la música més popular. “La cultura catalana està de dol”, ha assegurat Aragonès, que ha dit que cal valorar el “llegat” que deixa l’artista, no només en l’àmbit musical sinó pel seu “compromís amb la societat, especialment amb la seva vila de Sants però també amb el conjunt i els drets del país”.

Et pot interessar  Aragonès pregunta a Illa per què prefereix el "cafè aigualit per a tothom" a un finançament singular "just"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut