Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cuevillas, al director de TV3: “No sabia que tingués vocació de Fiscal”

|

- Publicitat -

L’entrevista que aquest diumenge va realitzar el director de TV3, Vicent Sanchis, a la nova presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, no ha passat desapercebuda dins els sectors independentistes més afins a la metodologia de JxCat pel to que va utilitzar Sanchis per preguntar Borràs sobre la seva situació d’investigada per cas de l’Institut de les Lletres Catalanes.

En aquest sentit, l’advocat i també nou membre de la mesa del Parlament, Jaume Alonso-Cuevillas, ha ironitzat a la xarxa sobre el paper de Sanchis: “No sabia que el director de TV3 tingués vocació de fiscal”, ha dit. I és que molts cops va fer la sensació que Sanchis era d’allò més impertinent interrogant a Borràs sobre el cas, i allunyant-se de qüestions més rellevants com les negociacions dels partits independentistes per formar un nou govern. Val a dir que la mateixa presidenta va reiterar la seva innocència assegurant que els correus investigats “els fa aparèixer la ‘policia patriòtica'”.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs demana que s'aclareixin les responsabilitats d'Illa per la seva "presumpta mala gestió" durant la pandèmia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut