Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cs s’esvera davant una possible repetició electoral perquè tem quedar-se fora del Parlament

|

- Publicitat -

A qui fa especialment por una repetició electoral és a Cs. En plena desfeta electoral de la formació i després d’haver desaparegut del mapa polític madrileny quedar-se fora del Parlament de Catalunya (on al 14-F van passar de 36 a 6 escons) seria el seu certificat de defunció política. Per això avui el líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha retret a ERC i Junts la falta d’acord per formar govern i ha titllat d'”indignant que unes eleccions no serveixin de res i que sempre requereixin una segona volta, tant a Espanya com a les seves autonomies”.

“Sembla que el vot dels electors no val res, que surti de franc tornar a convocar eleccions per falta d’acord entre els partits polítics que podrien estar cridats a governar pels resultats electorals”, ha dit aquest dilluns en declaracions als periodistes amb motiu d’una visita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Carrizosa ha visitat la UAB per advertir que la llibertat i el pluralisme polític a les universitats catalanes es troben “amenaçats per una força estudiantil poc representativa com l’anomenat Sindicat d’Estudiants dels Països Catalanes i rectors que han fet manifestos a favor del procés”.

Publicitat

Ha cridat els estudiants “que se senten lliures i no es volen sentir representats per aquells amb tendències totalitàries” a mobilitzar-se i votar en les pròximes eleccions al claustre estudiantil de la Universitat de Barcelona (UB) sindicats i associacions com S’ha Acabat o Estudiants pel Canvi, perquè tinguin prou representativitat.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut