Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Cs s’autoproclamen com “la gran opció constitucionalista”

|

- Publicitat -

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha descartat concórrer amb PPC o Valents a les pròximes eleccions municipals el 2023. Carrizosa ha assegurat que la formació d’Eva Parera no està en el seu “mapa polític” i ha tret importància a l’organització, que darrerament ha fitxat membres de Cs. El dirigent liberal “ha assegurat que Cs és “la gran opció constitucionalista” i “una garantia de canvi”. Així, ha expressat que volen retallar distàncies amb el PSC, de qui ha destacat “alguns problemes amb la corrupció” pels casos investigats al Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat i els derivats a l’Ajuntament de Cornellà.

Cs celebrarà entre el 25 i 27 de febrer una convenció a Lloret de Mar amb la vista posada als comicis del 2023. Hi participaran Inés Arrimadas, Edmundo Bal, Begoña Villacís o Jordi Cañas, entre d’altres.

Publicitat

Preguntat per si l’aparició de forces polítiques com ara Valents pot fragmentar el seu espai polític, Carrizosa ha respost que “no fragmenta qui vol, sinó qui pot”. Sobre una possible aliança amb els populars, el líder de Cs ha dit que la seva intenció és concórrer a les municipals només amb la seva marca. “És la marca constitucionalista que dona resposta als ajuntaments”, ha conclòs.

Et pot interessar  Carrizosa, proclamat el cap de llista de Ciutadans a les eleccions del 12-M després de ser l'únic candidat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut