Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Cs demana a Sánchez que “no cedeixi més davant d’una taula que no és de diàleg, sinó de xantatge”

|

- Publicitat -

Faltava Ciudadanos per dir alguna cosa en cap de setmana i així tenir la seva quota als mitjans. Ha trobat el moment, com sempre, a la contra, aprofitant les entrevistes del matí, la de El Punt Avui al MHP Torra i la de l’ACN al conseller d’Exteriors, Alfred Bosch. I què n’ha dit? El de sempre: demana al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que “no cedeixi més davant d’una taula que no és de diàleg, sinó de xantatge” i que “deixi de legitimar” el president de la Generalitat, Quim Torra, com a “interlocutor vàlid, perquè ha estat inhabilitat per la justícia”.

Lorena Roldán va insistint: “El Govern ha d’assumir que Torra no pot continuar ni un dia més al capdavant de la Generalitat”, ha afirmat. A més, rebla: “Torra no vol diàleg, només vol parlar de com i quan separar Catalunya de la resta d’Espanya”, ha assegurat preguntada per la demanda de Torra pel mediador internacional i per la reivindicació de la taula de diàleg que fa el conseller Alfred Bosch.

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut