Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Crítiques a Trias per considerar que algú amb un sou de 3.000 euros “no pot arribar a final de mes”

Reguant ha criticat que "queda clar a qui representa Trias"

|

- Publicitat -

Polèmica per unes declaracions de Xavier Trias. Segons avança Rac 1, l’alcaldable de Junts a Barcelona ha posat d’exemple un “senyor que està cobrant 3.000 euros” com algú que arriba a final de mes amb dificultats.

“Hi ha gent que li van molt bé les coses, però hi ha gent que li van molt malament. Un senyor que està cobrant 3.000 euros, de cop es troba que li han apujat la hipoteca o el gas se li ha disparat, i no pot arribar a final de mes“, ha exposat.

Publicitat

Les crítiques no s’han fet esperar. Alguns usuaris de Twitter han considerat que les afirmacions de Trias demostren que “està allunyat de la realitat”, que “viu en una bombolla” o que parla només de “la zona alta de Barcelona”.

Et pot interessar  VÍDEO | Polèmica: Xavier Trias nega la relació dels cotxes amb el canvi climàtic

En aquest sentit, la diputada de la CUP, Eulàlia Reguant, ha recordat que “el 2021, 3 de cada 10 persones assalariades residents a Barcelona va rebre com a màxim 1.000 € com a ingrés salarial” i que “entre els menors de 30 anys, eren 1 de cada 2”. “Queda clar a qui representa Trias”, ha reblat.

Tanmateix, RAC 1 ha afegit a la notícia que el seu entorn matisa que no parlava d’una sola persona, sinó d’una unitat familiar.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut